Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ongeval Waarschoot Vandaag Slachtoffer Zwaargewond Naar Ziekenhuis

Ongeval Waarschoot Vandaag: Slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis

Verdachte aangehouden na dodelijke aanrijding

WAARSCHOOT - De politie heeft vandaag een verdachte aangehouden na een dodelijk ongeval in Waarschoot. Het slachtoffer, een 60-jarige man uit Gent, kwam vanochtend rond 07:00 uur om het leven na een aanrijding met een auto.

Getuigen worden gezocht

Volgens de eerste bevindingen van de politie reed de auto op de N90 Sint-Niklaas richting Gent en week plotseling af van zijn rijbaan. De auto ramde het slachtoffer, dat op dat moment fietste, van achteren.

De verdachte, een 30-jarige man uit Waarschoot, zat onder invloed van alcohol en drugs ten tijde van het ongeval. Hij is aangehouden op verdenking van dood door schuld en vluchtmisdrijf.

Slachtoffer in kritieke toestand

Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de exacte oorzaak van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden.

Verkeer op N90 tijdelijk gestremd

Als gevolg van het ongeval was de N90 tussen Waarschoot en Sint-Niklaas tijdelijk gestremd. Het verkeer werd omgeleid via de omliggende wegen.

Politie waarschuwt voor gevaarlijk rijgedrag

De politie benadrukt de gevaren van rijden onder invloed en roept op tot voorzichtigheid in het verkeer. In 2022 vonden er in België 125 dodelijke ongevallen plaats waarbij alcohol- of druggebruik een rol speelde.


Comments